Contact : +389 (02) ---- ------ - Email: advokati@milanovic-josifovski.mk

Macedonian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Our Office

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3,
Скопје
1000
Македонија
+389 (02) 3220 284
+389 (02) 3220 284

Thank for interested with our theme

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Останати информации

Останати информации:

Email Контакти

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

sanja@milanovic-josifovski.mk

stevica@milanovic-josifovski.mk

vesna@milanovic-josifovski.mk

magdalena@milanovic-josifovski.mk

igor@milanovic-josifovski.mk

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.Повеќе

Контакт информации

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3220 284

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

Новости

Наскоро повеке информации и фотографии...... ..