Contact : +389 (02) ---- ------ - Email: advokati@milanovic-josifovski.mk

Macedonian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

adv6

Весна ТрајчеваДимитровска, адвокат, дипломирала на Правниот факултет Јустинијан Први во Скопје во 2007 година. Своето професионално искуство го започнува во 2007 година како адвокатски приправник. Во периодот од 2008-2011 година својата кариера ја продолжува во приватна фирма ЊУ МАРКЕТС МА ДООЕЛ Скопје на работна позиција - правник, за во 2011 година да започне да работи во Европската развојна агенција како правник и асистент при аплицирање на ЕУ повици и изготвување на ЕУ проекти. Во 2012 година започнува да работи како стручен соработник во адвокатска канцеларија Милановиќ, за по неколку месеци да започне да работи како адвокат во истата адвокатска канцеларија, се до денес.

Од 2011 година, Весна ТрајчеваДимитровска е лиценциран застапник во постапката за заштита на индустриска сопственост.

За време на своето работно искуство се стекнала со знаења и способности од областа на граѓанското право, трудовото право, трговското право, заштита на правата од интелектуална сопственост, кривичното право и сл.

Течно зборува англиски, француски и српски јазик.

Новости

Најновите закони

 

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.Повеќе

Контакт информации

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3220 284

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

Новости

Наскоро повеке информации и фотографии...... ..