Contact : +389 (02) ---- ------ - Email: advokati@milanovic-josifovski.mk

Macedonian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

adv5b

Сања Милановиќ, адвокат, дипломирала на Правниот факултет “Јустинијан Први” во Скопје во 1996 година. Нејзиното професионално искуство го започнува во Основниот суд Скопје 1, каде во периодот од 1996-1999 година работи како практикант, а подоцна како стручен соработник. Во 1999 година започнува да работи на позиција советникна министерот во Министерство за трговија Министерството за трговија за прашања поврази со ЕУ и Одделот за трговија / промоција на извозот, за во 2000 година својата кариера да ја продолжи во Министерство за економија, Комисија за заштита на конкуренција на позиција Директор. Во 2003 година започнува да работи како независен адвокат во сопствена адвокатска канцеларија, за по 2 години, од 2005-2008 година своето професионално искуство да го продолжи во Т-Мобиле Македонија на работно место Раководител на администрација. Во 2008 година, се враќа на адвокатурата и до денес работи како независен адвокат, најпрвин во својата адвокатска канцеларија “Милановиќ“, а од 01.04.2015 година во “Милановиќ-Јосифовски”.

За време на своето долгогодишно искуство се стекнала со знаења и способности од областа на кривичното право, граѓанското право, право на заштита на конкуренцијата, трудово право и сл.

Течно зборува англиски, српски и бугарски јазик.

Новости

Најновите закони

 

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.Повеќе

Контакт информации

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3220 284

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

Новости

Наскоро повеке информации и фотографии...... ..