Contact : +389 (02) ---- ------ - Email: advokati@milanovic-josifovski.mk

Macedonian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.

Ние во Адвокатската канцеларија МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИ го отпочнуваме и го градиме секој однос со нашите клиенти на претходно разбирање не само на правните, туку и на финансиските аспектите на предметното прашање, во насока на изнаоѓање на оптимално правно и бизнис решение, а се во согласност со специфичните потреби на нашите клиенти. Правото не го гледаме како издвоена категорија, туку го гледаме во склоп на комплексноста на дадената ситуација. Долгогодишното искуство на вработените во канцеларијата, на раководни позии во големи корпорации со странски капитал, тоа најдобро го овозможува.

Aдвокатска канцеларија МИЛАНОВИЌ-ЈОСИФОВСКИ е со седиште во Скопје, а своите услуги ги нуди на целата територија на Република Македонија, како и во странство.

Новости

Најновите закони

 

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.Повеќе

Контакт информации

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3220 284

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

Новости

Наскоро повеке информации и фотографии...... ..