Contact : +389 (02) ---- ------ - Email: advokati@milanovic-josifovski.mk

Macedonian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Тимот на канцеларијата

             I. Адвокати

  1. Сања Милановиќ, адвокат, 070/300-002
  2. Стевица Јосифовски, адвокат, 070/251-251
  3. Весна Трајчева Димитровска, адвокат 077/959-110

    II. Адвокатски приправници

  4. Магдалена Рапешовска, 071/231-727

             III. Стручни соработници

        5. Елена Дамјанова, 078 365 097

 

Новости

Најновите закони

 

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.Повеќе

Контакт информации

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3220 284

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

Новости

Наскоро повеке информации и фотографии...... ..