Contact : +389 (02) ---- ------ - Email: advokati@milanovic-josifovski.mk

Macedonian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Услуги

Застапување пред редовните судови во Македонија (граѓански или кривични) од сите степени и застапување пред управните судович

Повеќе

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна..

Повеќе

Текст 3

Наскоро повеке информации и фотографии........ ..

Повеќе

Текст 4

Наскоро повеке информации и фотографии........ ..

Повеќе

Визија и мисија !

динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.

АДВОКАТИ

adv2
САЊА МИЛАНОВИЌ
Адвокат

Повеќе инфо

 
adv1-a
СТЕВИЦА ЈОСИФОВСКИ
Адвокат

Повеќе инфо

 
adv3
ВЕСНА Т. ДИМИТРОВСКА
Адвокат

Повеќе инфо

За нас

МИЛАНОВИЌ- ЈОСИФОВСКИе динамична, амбициозна и иновативна адвокатска канцеларија, која тежнее кон воспоставување на долгорочна деловна соработка со клиентите, на основа на принципот на меѓусебна доверба и почитување.Повеќе

Контакт информации

ул.”Мирче Оровчанец” бр.16/3
1000, Скопје, Македонија

+389 (02) 3220 284

advokati@milanovic-josifovski.mk

lawyers@milanovic-josifovski.mk

Новости

Наскоро повеке информации и фотографии...... ..